Gevoelige spieren, alledaagse stresssituaties, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten….. Kortom alledaagse ongemakken die ons kunnen verstoren.
De oplossing hiervoor is even simpel als doeltreffend: een massage.

 

Sportmassage

Sportmassage is gebaseerd op aanraking, warmte en veiligheid om te kunnen ontspannen. Sportmassage is een hulpmiddel om de gezondheid te bevorderen en mensen te laten ontspannen. De massage stimuleert een betere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam waardoor u zich prettiger voelt en sneller herstelt van vermoeidheid of spierpijn.

 

Hotstonemassage

De hotstone massage is een eeuwen oud ritueel voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. Bij een hotstone massage maakt men gebruik van gepolijste basalt stenen. Deze zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze de warmte goed kunnen opslaan, vasthouden. De warmte van de stenen geeft een zeer aangenaam gevoel en zorgt ervoor dat het lichaam kan ontspannen. 

 

Voetreflextherapie

Voetreflex zorgt voor ontspanning. Alle delen van het lichaam zoals: spieren, organen, botten en zenuwen hebben reflexzones in de voet. Door het masseren van deze reflexzones kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven. 

  

Hammam Massage

Hammam massage is een eeuwenoud ritueel dat zijn oorsprong kent in centraal Azië. Later werd dit ritueel verspreid over de gehele Arabische wereld. Dit leidde tot het oosterse badhuis. Het Arabische woord hammam betekend dan ook badhuis. 

  

Hotchocolade Massage

De hot chocolade massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao. De behandeling is een unieke ervaring en leidt tot een diepe rust die een gevoel van totale ontspanning geeft. Daarnaast verzacht en voedt deze de huis op ongekende wijze. 

  

Afslankmassage

Afslankmassage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medische ingrepen.Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt, zodat de huid strakker wordt.

  

Zwangerschapsmassage

Je bent zwanger. De baby in je buik groeit en door het toenemende gewicht en je veranderende houding wordt er ook wat van je spieren gevraagd. Tijdens je zwangerschap kan je lichaam best wat extra aandacht gebruiken.

De zwangerschapsmassage is erop gericht dat je je goed en ontspannen voelt.

 

Babymassage

Voor de geboorte wordt je kindje negen maanden in de veilige warmte van je buik gewiegd en gevoed. Alle behoeften worden vervuld en je kindje raakt gewend aan een gevoel van voortdurende omarming en koestering. In je buik zoekt de baby al contact en dit werd door jou en eventueel je partner beantwoord door het strelen van je buik. Bij de bevalling verlaat je kindje deze veilige beslotenheid, de behoefte aan contact en geborgenheid blijft echter. Omdat je baby nog niet met woorden kan communiceren is lichaamstaal heel belangrijk. Door middel van aanraking en massage maak je contact via de huid.

 

Schoonheidsbehandeling

Jouw gezicht is uniek, je schoonheidsbehandeling is dat dus ook!

Al onze behandelmethoden staan stuk voor stuk garant voor op maat gesneden programma’s speciaal op jouw huid afgestemd. Geen enkele huid is gelijk.

Je zult bij ons dan ook geen standaard behandelingen aantreffen.

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen, omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Microdermabrasie geeft namelijk al na één behandeling resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om jouw huid een flinke boost te geven.